bigbanginside

Big Bang – Fantastic Baby Cover

Ngga bakal ngira sebelumnya kan kalo yang nge-cover performance Big Bang – Fantastic Baby ini adalah anak umur 2 taun? Hehehe. Lucu banget deh anaknya. Kalo liat dari penampilan nya sih dia harusnya ceritanya jadi GD, tapi dia nyanyi di semua part member Big Bang. Dia seneng banget nyanyiin part-nya TOP yang bilang “Wow, fantastic baby”. So cute!😀
Cre: ww6485@YT

This entry was published on April 6, 2012 at 9:40 am. It’s filed under Other Videos and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: