bigbanginside

GD & TOP – K.O. Review by eatyourkimchi

Review GD & TOP selanjutnya di blog eatyourkimchi adalah Knock Out. Lagu Knock Out ini udah di-ban di Korea sana oleh stasiun-stasiun TV. Kenapa? Aku juga nggak ngerti. Simon & Martina pun nggak ngerti. Kata mereka sih alasan nya adalah “damaging to the national psyche”. Apa itu “national psyche”? I have no clue, guys. Jadi mari kita bingung bersama.. Hehe.

Buat yang belom tau lagunya, ini adalah MV Knock Out:

Dan ini adalah review dari blog eatyourkimchi:

source: eatyourkimchi

This entry was published on Desember 6, 2011 at 5:43 pm. It’s filed under Other Videos, Review and tagged , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: